page contents

Servicii

Serviciile de care puteți beneficia în cadrul companiei noastre sunt următoarele:

  1. REPREZENTARE 3D a proiectului în funcție de amploarea acestuia.
  2. CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE pentru alegerea corectă a plăcilor în funcție de destinația acestora, calculul încărcărilor, proprietățile plăcilor, mediul în care vor fi montate, condiții meteo etc. În acest fel aveți garanția ca veți cumpăra toate produsele necesare pentru o lucrare completă potrivită nevoilor dumneavoastră.

  3. OPTIMIZARE DIMENSIUNI - în funcție de dimensiunile necesare vă oferim varianta optimă de încadrare pe o placă standard pentru reducere la minim a pierderilor.
  4. TRANSPORT în funcție de cantitatea și valorare comenii și zona în care vor fi livrate produsele.

  5. DO IT YOURSELF – Facem parte dintre puținele companii care vă pot oferi, la cerere, pregătirea panourilor gata pentru montaj. Acest serviciu presupune debitarea placilor și a profilelor la orice dimensiune, închiderea celulelor pentru protecția împotriva impurităților și limitarea formării condensului prin aplicarea benzii antipraf și a profilelor de capăt, precum și stabilirea și asigurarea necesarului de accesorii (surub și șaibă cu capac) pentru un montaj eficient și de durată.

  6. DEBITARE CNC/LASER – în functie de destinatia placilor compacte va asiguram serviciul de debitare, găurire, frezare profesională pe utilaje cu comandă numerică.
  7. PRODUCȚIE MOBILIER PLEXIGLASS prin termoformare și sudare chimică - la comandă