page contents

Servicii


Debităm precis si rapid la dimensiunile dorite toata gama de placi cumparate de la noi. Debitarea se realizeaza de profesionisti si cu precizie milimetrica, folosind cele mai moderne echipamente, exact după masurile dorite. Debitarea se realizeaza pe loc sau, in functie de complexitate, in maxim 24 de ore.Debitarea se face cu ajutorul unui router profesional CNC si este manevrat de personal calificat si autorizat din punct de vedere legal pentru efectuarea acestui tip de activitate.  Debitarea sau gravarea se face pe baza fisierelor vectoriale puse la dispozitie de catre client.

Masa de lucru - 2000*3000 mmDebitarea/gravarea laser  se realizeaza cu ajutorul unui echipament profesional, la cele mai inalte standarde de calitate (debitare perpendiculara pe plan, pana la grosimi de 20mm).  Viteza de debitare a laserului este ridicata, ceea ce ne permite executia unui numar mare de repere intr-un interval de timp foarte scurt.

Masa de lucru - 1000*1500 mm.

Termoformarea este un termen generic pentru procedeul de productie a pieselor din materiale plastice dintr-o foaie de material cu ajutorul temperaturii si al presiunii. Cele mai avantajoase aspecte ale procedeului le reprezinta eficacitatea din punctul de vedere al costurilor de productie si al limitarii ciclului de productie.

Produse finite cu grosimi de pana la 10 mm si lungime de 2000 mm.

Servicii de proiectare specializata pentru toata gama de proiecte. Fiecare proiect este important pentru noi, de aceea tratam cu maxima seriozitate fiecare detaliu pentru a satisface si cele mai exigente cerinte.Desi, pentru a asigura o utilizare maxima a materialului si pierderi minime, optimizarea pieselor se face cu ajutorul unui program specializat, cea mai importanta veriga o reprezinta profesionalismul colegilor nostri din departamentul de proiectare.Prin experienta dedicate a echipei de vanzari veti beneficia de cele mai bune solutii. Asiguram consultanta in alegerea placilor si accesoriilor pentru garantii reale de 10 ani.
Transportul se realizeaza la grupaj cu flota proprie sau cu parteneri prin colaborare cu bursa de transport. Prin integrarea transportului in serviciile pe care le oferim, aveti garantia livrarii placilor in cele mai bune conditii.

 

Ne rezervam dreptul de a modifica periodic informatii legate despre preturi, date tehnice, produse noi etc.fara vreun angajament prealabil.