page contents

GARANȚIA CALITĂȚII

       www.depozitpolicarbonat.ro este locul în care găsești cea mai mare gama de plăci plastice de la cei mai renumiti producatori dupa cum urmeaza: policarbonat compact și celular, plexiglas, PVC,  polipropilena, oglinzi acrilice, aluminiu compozit în toate culorile, grosimile și dimensiunile, precum și kit-ul complet de accesorii necesare pentru montaj.

         Particularitatea companiei noastre este dată de faptul ca nu vinde doar plăcile de policarbonat, ci oferă consultanță în alegerea produselor care se potrivesc cel mai bine nevoilor clienților. Cu alte cuvinte, ne trebuie nevoi pentru care să oferim soluții optime, complete și eficiente.

           Conștienți că nevoile clienților noștri sunt diferite, la fel ca și dimensiunile în care vor fi montate plăcile de policarbonat oferim spre vânzare atât dimensiunile standard, cât și debitarea plăcilor de policarbonat la orice dimensiune solicitată. Mai mult decât atât, personalul companiei noastre, poate efectua, la cerere, pe lângă debitare, și aplicarea benzii antipraf și a profilelor de capăt, astfel încât clientul să beneficieze de un produs gata pentru montaj.

          Pentru orice detalii de care aveți nevoie, ne puteți contacta prin una din următoarele variante: